veilig oogmeten en comfortabel nieuwe bril kopen

Ontspannen en comfortabel een nieuwe bril uitzoeken en oogmeten?

Dat kan met Jochem Private Service
Met deze service van dé Opticien in Zwolle kun jij veilig én comfortabel een oogmeting laten doen en een nieuwe bril kopen. Ook in de nieuwe 1,5 meter samenleving zal jouw bezoek prettig en aangenaam zijn.

Jochem Private Service

Je maakt een afspraak telefonisch of online. De aangepaste oogmeetruimte en, indien nodig, adviestafel in een veilige zone voor het uitzoeken van een nieuw montuur, wordt dan voor jou gereserveerd. Eén van de opticiens van jochem, voor ogen zal je bellen om goed door te spreken wat de bijzonderheden zijn voor de oogmeting en om een aantal relevante gezondheidsvragen te stellen. Dit heeft als grote voordeel dat we de oogmeting kunnen toespitsen op de wensen of problemen die jij nu hebt. We nemen alle tijd voor je, hierdoor voelt de oogmeting en brillen uitzoeken ontspannen en comfortabel aan.

Veilig oogmeten

Om in de 1,5 meter werkelijkheid, veilig en goed onze oogmetingen te kunnen doen, hebben wij bouwkundige maatregelen genomen en aangepaste protocollen gemaakt. Alles uiteraard met de richtlijnen van het RIVM en overheidsvoorschriften in de hand.
Dit zijn de aandachtspunten:

  • Maak een afspraak voor Jochem Private Service
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en draag een mondkapje
  • Wacht op de aangegeven wachtplekken in de winkel of buiten
  • Volg de aanwijzingen van de medewerker op

Kom je met z’n tweeën?

Bij het uitzoeken van een nieuw montuur, kun je samen achter de adviestafel zitten. In de oogmeetruimte ben je alleen met de opticien. Een meegekomen persoon wacht op een aangegeven wachtplek.

Deze film is opgenomen vóór de mondkapjes aanwijzingen. Wij werken volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en adviseren dan ook dringend om een mondkapje te dragen. In de winkel mag op aanwijzing van onze adviseur het mondkapje afgedaan worden, bijvoorbeeld bij het passen van brillen.

In de oogmeetruimte

In onze oogmeetruimtes zijn diverse transparante schermen geplaatst, niet alleen tussen jou en de opticien die het onderzoek doet maar ook op diverse apparatuur. Je kunt een normaal gesprek met elkaar voeren en de opticien bedient de apparatuur en stoel achter de computer. Je haalt de apparatuur zelf naar je toe waarna oogmeting kan beginnen. Het is belangrijk om de aanwijzingen van de opticien goed op te volgen.

Nieuwe bril kopen en/of glazen bespreken?

Wij hebben in de winkel ruime adviesplekken gecreëerd , hier zit je op je gemak terwijl de adviseur (vanachter een transparant scherm) je wensen zal bespreken. De adviseur zal monturen voor je uitzoeken en deze aan je presenteren. Hiermee voorkomen wij dat andere klanten door de winkel gaan lopen en eventueel te dichtbij zullen komen.

De speciale apparatuur om jouw HD-glazen te personaliseren wordt op afstand bediend.

Wat gebeurt er na je bezoek?

Wij ontsmetten alle gebruikte apparatuur, zodat het voor de volgende klant ook weer veilig is om plaats te nemen. Als je ook monturen hebt gepast worden deze allemaal ontsmet en de adviestafel, deurklink en pinapparaat nemen we ook mee. Al onze teamleden wassen en ontsmetten veelvuldig hun handen.

Jochem Private Service betekent dat

  • je welkom bent voor oogmeting of bril uitzoeken als je een afspraak hebt gemaakt
  • we tijd en ruimte voor jou gereserveerd hebben
  • de oogmeting en/of bril uitzoeken volledig veilig en ontspannen kan verlopen

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je liever telefonisch een afspraak maken, bel gerust 038 421 58 17.
Of maak online je afspraak.