Merken

Dé Opticien in Zwolle waar je veilig én comfortabel een nieuwe bril koopt of oogmeting laat doen. Ook in de 1,5 meter samenleving! We hebben er alles aan gedaan om je bezoek aan ons aangenaam te laten verlopen.

We hebben veel verschillende merkmonturen in huis. Op nationale en internationale beurzen zoeken wij met het hele team onze collecties uit. Dit doen we heel bewust en we zijn daarbij niet merkafhankelijk. Wij zijn erg enthousiast over de volgende merken:

LindbergAndy WolfBellingerBlacCarvenDITA

Onze selectiecriteria

Eigenlijk heeft ieder merk bij ons een extra kwaliteit in afwerking, kleur, vorm, materiaal, design of grootte. In onze collectie hebben wij bijvoorbeeld mooi Danish Design, bijzondere materialen zoals hout, goud en buffelhoorn. We kiezen monturen uit met veel kleur en mooie vormen. We hebben maatwerkbrillen, de beste zonnebrillen en sportbrillen. Wij worden enthousiast als iets met passie is gemaakt, uit materialen die met zorg zijn geselecteerd, soms een tikkeltje eigenwijs, altijd draagbaar in smalle en brede pasvormen. Welke bril zoek jij?

Dick MobyDutz EyewearEtnia BarcelonaFleyeGold and WoodGötti

Briladvies

Onze stylisten zijn er op getraind om voor jou een mooie montuur uit te zoeken dat bij jou past. Je kunt een afspraak maken voor briladvies eventueel gecombineerd met een oogmeting. Wij plannen dan ruimte en tijd voor je in. Als we jouw nieuwe montuur hebben uitgezocht dan krijg je glasadvies en wordt met speciale meetapparatuur ervoor gezorgd dat jij met je nieuwe bril niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens heel fijn mee kunt kijken.

KintoNeubauNaoNedØrgreenProdesignRes/ReiTom DaviesTom Ford

Meer merken

Dit is een selectie van onze merken zodat je een indruk krijgt van onze collectie. In de winkel hebben we meer merken en onze collectie wordt continu vernieuwd. Wil je een nieuwe bril uitzoeken? Maak dan een afspraak voor briladvies.

Onze zonnebrillen

Uiteraard hebben we ook een grote collectie zonnebrillen. Wil je een indruk krijgen van deze collectie, klik dan op de button.