Trends

Trends Monturen 2021

De leveranciers van monturen hebben niet stilgezeten in 2020 en komen met prachtige nieuwe collecties, we zetten voor jou de trends weer even op een rijtje.

‘Onzichtbare’ lichtmetalen monturen

De monturen hebben vaak een hele dunnen metalen rand, of zelfs helemaal geen rand. In alle vormen zien we ze verschijnen, van achthoekig, vierkant, tot rond. Vraag ook gerust naar de verschillende kleuren, want de metalen rand is vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Trends 2021

Rechthoekig en oversized

We zagen het vorig jaar al, maar dit jaar zet deze trend nog even door. De ‘grote’ brillen en dan in een rechthoekige vorm. Deze kun je ook in metaal, titanium en acetaat krijgen. Ook zien we vaak een combinatie van metaal en acetaat, waardoor jouwe nieuwe montuur net dat beetje extra heeft.

Trends 2021

Pilotenbril

Kijk daar is hij weer! Eigenlijk nooit verdwenen, want dit blijft een populair model zowel in zonnebrillen als gewone monturen. Ook in oversized is de pilotenbril helemaal terug.

Trends 2021

Karaktervolle zware designs

Niet iedereen zal hier gecharmeerd van zijn, toch vinden wij de zware designs echt een statement afgeven. Karaktervol noemen we dat met een mooi wordt en dat is ook de hele essentie van een zwaar design. Mooi, duidelijk aanwezig en het geeft je gezicht echt een boost. Durf jij zo’n montuur op je neus te zetten? Wij dagen je uit.

Trends 2021

Transparant

Deze trend zet zich ook in 2021 weer voort, mensen zijn uiterst gecharmeerd van transparante monturen. Ze zijn ook heel mooi en uiterst vernuftig, want door de speling van licht, je eigen huidskleur en de vorm blijft het een spannend en steeds verrassend montuur.

Trends 2021

Neem een kijkje bij onze merken. In onze winkel vind je nog veel meer brillen en geven we je graag advies!