Harde / vormstabiele contactlenzen

De vormstabiele lens staat ook bekend als ‘harde lens’. Maar deze harde contactlenzen zijn al lang niet meer zo hard als dat ze vroeger waren. Hierdoor zijn ze nu makkelijker te dragen en laten ze steeds beter zuurstof door. Wat weer heel gezond is voor je ogen!

Met een harde contactlens is het scherpste zicht haalbaar. Bij het aanmeten van deze harde contactlenzen maken we gebruik van een topograaf. Met dit instrument maken we een driedimensionaal beeld van het hoornvlies. Met dit beeld kunnen we de perfect passende harde contactlens laten maken. De nieuwe vormstabiele lenzen zijn perfect op maat gemaakt voor jouw ogen. De ideale balans tussen scherp zicht en comfort. De levensduur van deze lenzen is, afhankelijk van het materiaal, 1 tot 2 jaar.

Vrijblijvende lensscreening

Voor het aanmeten van lenzen kun je je ogen door onze contactlensspecialisten vrijblijvend laten screenen. Dan weet je meteen of de vormstabiele contactlens voor jou de beste oplossing is.

Instructie inzetten/uithalen contactlenzen

Zodra je lenzen krijgt aangemeten krijg je ook een instructie hoe jij het beste de lenzen in kunt zetten en weer uit kunt halen. Wil je hier direct meer over weten? Bekijk dan onze instructiefilmpjes.

Oogzorg Lensabonnement

Je kunt bij ons een Oogzorg lensabonnement afsluiten, direct bij aanschaf van jouw eerste set lenzen. Hiermee ben je voordeliger uit en je krijgt ook nog eens een groot aantal extra voordelen.

LENSCONTROLE

Geregeld krijg je een oproep om je lenzen te laten controleren. Toch hoef je niet te wachten als je problemen hebt voor een controleafspraak. Maak direct een afspraak als je lenzen niet lekker zitten, snel vies zijn, jij geïrriteerde of vermoeide ogen aan het eind van de dag krijgt. Tijdens de lenscontrole kijken wij hoe je lenzen op je oog zitten, of ze nog in goede staat zijn en of jouw oog nog in goede gezond is en je sterkte/-, cilinders aangepast moeten worden. De specialist neemt er ruim de tijd voor.

LENZEN EN VLOEISTOFFEN BESTELLEN

Draag je zonder problemen jouw lenzen, dan kun je heel eenvoudig direct je lenzen online bestellen. Zodra ze binnen zijn, krijg je van ons een email en kun jouw lenzen ophalen. Makkelijk toch!

Kom eens langs of maak een afspraak!