Sportbril

Evil Eye

Waarom een sportbril?

Omdat je ook niet met je nette schoenen gaat voetballen… is naast je outfit ook een sportbril van belang. Een sportbril is van belang om:

  • Ongehinderd te kunnen sporten doordat de bril goed blijft zitten
  • Je ogen te beschermen tegen weersinvloeden, zon en reflecties
  • Meer contrast te zien, zodat je sneller kunt reageren

Evil Eye

Flexibel en stevig

Welke sport je ook beoefent, voor bijna elke sport is een bril specifiek gemaakt om er veilig en vooral lekker mee te kunnen sporten. Met een montuur dat flexibel is en veren die goed blijven zitten. Wij hebben het merk Evil Eye en Nike in ons assortiment voor sportbrillen.

Evil Eye

Sportbril en sportglazen

Onze specialisten helpen jouw bij het kiezen van het montuur dat perfect moet aansluiten bij jouw gezicht en met de juiste glazen. De verschillende types sportglazen zijn kenmerkend per sport. Je kunt je voorstellen dat een sport als golf een heel ander glas verdient, zodat je meer contrast ziet op de green, dan bij het snowboarden of zeilen waar de reflectie van de sneeuw of water je kan verblinden. We vertellen je er graag meer over.

Evil Eye

Evil Eye

Dit merk is onderdeel van de Silhouette International groep en komt uit Oostenrijk. Evil Eye is gespecialiseerd in het maken van sportbrillen met innovatieve technologie en gepatenteerde materialen. Ze zoeken voor elke sport de perfecte combinatie tussen materiaal, beschermen en perfect zicht.

Sportbril voor kinderen

De sportbril is er ook voor kinderen: wij hebben deze ook in kindermaten. Want ook voor kinderen geldt dat je met een dagelijkse bril zeker niet kunt schoolgym of voetballen. Deze speciale bril moet tegen een stootje kunnen, tegen transpiratie en de ogen van je kind vooral beschermen.