Ooglaseren

Een leven zonder bril of lenzen

Voordat je de keuze maakt om een medische ingreep uit te laten voeren is goede voorlichting en vooronderzoek door optometristen belangrijk.
Door onze intensieve samenwerking met Eyescan Ooglaserkliniek in Utrecht kunnen wij jou in het voor- en natraject voorlichten, onderzoeken en begeleiden, terwijl de eigenlijke behandeling in Utrecht plaatsvindt.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Informatie en adviesgesprek
  • Fullscan € 135,-
    of
    Quickscan € 30,- + Aanvullend onderzoek € 105,-
  • Een laatste controle + de behandeling gebeurt bij Eyescan in Utrecht
  • Nazorg € 30,- per jaar

Procedure ooglaseren

De Fullscan is een uitgebreid onderzoek naar de beste methode voor jouw ogen.
Met de Quickscan kunnen we onderzoeken of jouw ogen geschikt zijn voor enige vorm van ooglaseren, wanneer er vervolgens een aanvullend onderzoek wordt gedaan staat dit gelijk aan een Fullscan.

eyescanBij Eyescan in Utrecht wordt de laatste controle en de behandeling uitgevoerd. Daarna kom je terug bij jochem, voor ogen voor de nazorg. Dit zal eens per jaar zijn om de ogen na te kijken.

Ooglaserbehandeling

ooglaserbehandeling

De ooglaserbehandeling is geschikt voor mensen tussen de 20 en 50 jaar, die een bijziend of verziend of een cilinderafwijking tussen de -10.00 en +4.00 en cilindersterktes tot -6.00 willen laten behandelen. Hiervoor zijn er 3 methodes: LASIK, LASEK en TransPRK. Wij leggen je graag het verschil uit. De Wavefront guided behandeling richt zich ook op de fijnere afwijkingen een geeft daarom een uiterst nauwkeurig resultaat.

Ooglaseren kost vanaf € 2590 voor twee ogen. Ga voor de actuele tarieven naar de website van Eyescan: of kom langs in de winkel.

Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvende informatieafspraak. De Quickscan en Fullscan vinden plaats in het Oogzorgcentrum Zwolle. Je kunt via jochem, voor ogen een afspraak maken, bel met 038 421 58 17.

In samenwerking met Oogzorgcentrum Zwolle