Ooglaseren

Een leven zonder bril of lenzen

Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Dat kan door je ogen te laten laseren of met een voorzetlens. Door onze kennis en kunde op gebied van alles voor ogen, vinden wij het logisch dat je ook voor advies, vooronderzoek en nazorg omtrent ooglaseren bij ons terecht kunt.

Door onze intensieve samenwerking met Eyescan Ooglaserkliniek in Utrecht kunnen wij jou in het voor- en natraject begeleiden, terwijl de eigenlijke behandeling in Utrecht plaatsvindt.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Informatie en adviesgesprek
  • Fullscan € 135,-
    of
    Quickscan € 30,- + Aanvullend onderzoek € 105,-
  • Een laatste controle + de behandeling gebeurt bij Eyescan in Utrecht
  • Nazorg € 30,- per jaar

De procedure

De Fullscan is een uitgebreid onderzoek naar de beste methode voor jouw ogen.
Met de Quickscan kunnen we onderzoeken of jouw ogen geschikt zijn voor enige vorm van ooglaseren, wanneer er vervolgens een aanvullend onderzoek wordt gedaan staat dit gelijk aan een Fullscan.

eyescanBij Eyescan in Utrecht wordt de laatste controle en de behandeling uitgevoerd. Daarna kom je terug bij jochem, voor ogen voor de nazorg. Dit zal eens per jaar zijn om de ogen na te kijken.

Ooglaserbehandeling

ooglaserbehandeling

De ooglaserbehandeling is geschikt voor mensen tussen de 20 en 50 jaar, die een bijziend of verziend of een cilinderafwijking tussen de -10.00 en +4.00 en cilindersterktes tot -6.00 willen laten behandelen. Hiervoor zijn er 3 methodes: LASIK, LASEK en TransPRK. Wij leggen je graag het verschil uit. De Superior behandeling richt zich ook op de fijnere afwijkingen een geeft daarom een uiterst nauwkeurig resultaat.

De tarieven zijn per oog:

LASIK intralase Advance behandeling € 1.995
meerprijs bij Superior upgrade € 500
TransPRK Advance behandeling € 1.395
meerprijs bij Superior upgrade € 500
LASEK Basic behandeling € 790
Advance behandeling € 1.395
meerprijs bij Superior upgrade € 500

 

Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvende informatieafspraak of vul het contactformulier in.

De quickscan en Fullsacn vinden plaats in het Oogzorgcentrum Zwolle. U kunt via jochem, voor ogen een afspraak maken of direct bellen met 085-9022 882.

Oogzorgcentrum Zwolle