Ontspiegeling

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten in ontspiegeling te krijgen.

Waarom ontspiegeling?

Natuurlijk ken je de spiegelende glazen op foto’s, toch heeft ontspiegelende glazen meer effect op de drager dan op een buitenstaander. Door het ontspiegelen van glazen worden bijvoorbeeld hinderlijke schitteringen tegengegaan. Heb jij last van schitteringen van autolampen, fel licht, blauw licht van computer etc.? Met een speciale coating worden jouw glazen behandeld om dit probleem te voorkomen. Dat is niet het enige, door ontspiegeling kan een glas vuilafstotend zijn, krasbestendig, stofwerend en waterafstotend en ook nog eens beschermen tegen UV-licht. Een goede coating is dus van belang.
Sapphire ontspiegeling

NIEUW! Crizal Sapphire UV ontspiegeling

Essilor blijft innoveren, ook dit keer met de Sapphire ontspiegeling. Doordat lichtinval via allerlei hoeken jouw brillenglas ingaat en je op alle mogelijke manieren hinder kunt ervaren van reflectie, wordt deze ontspiegeling aangebracht op zowel de voor- als achterzijde van het glas. Hiermee wordt reflectie op veel plekken gereduceerd en bieden jouw glazen UV-bescherming (E-SPF waarde 35). Bovendien blijf je lekker helder kijken, want de Sapphire ontspiegeling helpt ook tegen krassen, vlekken, vet, stof en waterdruppels.

UV-ontspiegeling

Superontspiegeling van Crizal Forte UV

  • Vermindering van schitteringen: het vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat.
  • Vuilafstotend: dankzij een special procedé is Crizal Forte het schoonste en makkelijkst te reinigen glas op de markt.
  • De krasbestendigheid is hetzelfde als bij minerale glazen met antireflecterende coating.
  • De stofwerendheid is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.
  • Is waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak af.
  • Beschermt tegen tegen schadelijke UV-stralen. Crizal Forte UV is de eerste coating die ook de schadelijke UV-stralen tegenhoudt die via de achterkant van het brillenglas reflecteren. Dat is juist belangrijk op momenten wanneer je als
    brildrager buiten bent, maar geen zonnebril draagt.

Voor een uitgebreid advies: kom langs in onze winkel!