Win Watt

Win Watt

Ongezien met een beetje hulp

Zo werkt het ook met lenzen. Met een beetje hulp en aandacht van ons, kun jij heel goed lenzen dragen. Je voelt en ziet de lenzen niet zitten en het geeft jou enorm veel vrijheid. Wij hebben een lensoplossing voor vrijwel iedereen. Schaf je voor 1 september lenzen aan dan maak je kans om deze WATT E-bike te winnen*!
Maak nu een afspraak voor een gratis lensscreening!

Draag je een bril?

Ook dan kun je perfect lenzen naast je bril dragen. Want niet altijd is een bril even handig, denk bijvoorbeeld aan het sporten of tijdens de vakantie. Je blijft gewoon je bril dragen en je wisselt af met je contactlenzen. Hiervoor zijn handige daglenzen beschikbaar, in vrijwel elke sterkte en multifocaal! Je doet ze in rechtstreeks vanuit de verpakking en gooit ze na het dragen weg. Helemaal geen gedoe met schoonmaken.

Wil je geen leesbril?

Er zijn ook multifocale lenzen, ideaal als je wel goed wilt kijken maar geen leesbril wilt of nu een multifocale bril draagt. Ongezien een beetje hulp bij het lezen, zo werkt het ook met de E-bike, daar zit de accu ook verstopt in het frame.
ongezien hulp

Lensscreening

Natuurlijk snappen wij dat je misschien eerst wilt weten of je lenzen kunt dragen. Hiervoor hebben wij de gratis lensscreening, waarbij een gekwalificeerde contactlensspecialist gedegen onderzoek doet en je adviseert welke lenzen bij jou passen. Je kunt direct profiteren van ons oogzorg lensabonnement en zodra je daarna lenzen aanschaft kun je meedoen aan onze Win Watt actie.

Ben je al lensklant?

Haal je deelnameformulier op in de winkel, vul je gegevens in, beantwoord de vragen en doe mee. Ook jij maakt kans op die WATT E-bike*.

De voorwaarden

*Je kan kiezen om mee te dingen naar een heren- of een dames WATT E-bike. Deze actie loopt t/m 1 september 2019 en is voor iedereen die in die periode lenzen koopt bij Jochem, voor ogen. Alleen mogelijk voor lensklanten, niet voor proeflensdragers en niet geldig in combinatie met andere acties. In september wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gereclameerd worden. Wij nemen contact op met de prijswinnaar.