Oogwereld Jochem

Tijd voor een nieuwe stap

We kondigen met trots aan dat wij zijn toegetreden tot de Oogwereld groep.

Tijd voor een nieuwe stap

Jochem, voor ogen staat al bijna 130 jaar voor innovatie en kwaliteit in optiek en oogzorg. Dat lukt omdat we steeds voorop lopen bij het uitzoeken van onze mooie collectie brillen en de beste glazen en contactlenzen. Ook investeren we doorlopend in apparatuur, training en opleiding van ons team. Oogwereld biedt nieuwe kansen om onze eigen kracht verder te versterken.

Toetreding Oogwereld

De toegevoegde waarde van Oogwereld

logo oogwereld

Oogwereld bestaat uit een groep van 49 optiekzaken die met zorg zijn geselecteerd op het gebied van lokale waarde, kwaliteit in producten, oogmetingen en service.

Doordat wij nu bij de Oogwereld groep horen zijn we klaar voor de toekomst. We krijgen de kans om nog meer kennis te delen en om onze missie “Toegevoegde waarde bieden voor het Kijkleven van een ander” te verbeteren.

Toetreding Oogwereld

Wat betekent dat voor jou?

Wij bieden je de kwaliteit en service zoals je gewend bent en zullen deze in de toekomst nog verder uitbreiden. De naam ‘Oogwereld’ en het bijpassende beeldmerk zullen meer zichtbaar worden.

Het team van Jochem, voor ogen blijft zich, ook onder Oogwereld, met dezelfde passie, kennis en betrokkenheid inzetten voor de beste kijkoplossing voor jou.