Week van Tom Davies

De Week van Tom Davies

De week van 25 t/m 29 april staat onze winkel in het teken van Tom Davies. De Britse expert op gebied van maatwerkbrillen.

Tom Davies

Ontwerper Tom Davies vindt dat een montuur speciaal gemaakt moet zijn voor de drager, zodat deze perfect past. In 2001 heeft hij dan ook zijn eigen maatwerk brillenlijn opgezet, met een daarbij behorende Academy om maatwerkspecialisten op te leiden.

Uw maatwerkbril

Onze maatwerkspecialisten, die in Londen zijn opgeleid, kunnen jou dan ook goed adviseren bij de keuze uit al die prachtige materialen van hoge kwaliteit en kleuren. Via het kleur- en stijladvies en speciale meetmethodes wordt de bril helemaal afgestemd op jouw gezicht, qua ronding, lengte van de veren, afstand van de ogen, de neusbrug en nog veel meer. Jouw montuur wordt vervolgens handgemaakt en voorzien van je naam.

Ready to Wear collectie

Tom Davies heeft ook een mooie eigen collectie Ready to Wear monturen en zonnebrillen. Bekijk alle monturen van Tom Davies in onze winkel of maak een afspraak voor het aanmeten van een maatwerkbril, bel 038 421 58 17.

Zaterdag 29 april complete collectie Ready to Wear van Tom Davies in huis