Jaouad Darib

Topsport, voor ogen

topsport voor ogen met Jaouad Darib

Onlangs mochten wij voor de tweede keer topsporter Jaouad Darib een Adidas sportbril aanbieden. Wij zijn heel trots op wat hij tot nu toe heeft bereikt. Met zilver in de 2018 Dunk Contest op het WK 3×3 Basketball in Xian en een 10e plek voor de Orange Lions op het WK in China afgelopen oktober, is deze jonge basketballer hard op weg de top te halen.

Met deze Adidas EVIL EYE EVO sportbril hoeft Jaouad geen enkele concessie te doen in zicht. Door de glazen op sterkte en het stevige en flexibele montuur, heeft hij niet alleen een iconische uitstraling, het is ook super veilig en hij kan naar alle kanten scherp zien. Dat mag ook tijdens deze supersnelle en dynamische sport. Wij zijn blij een heel klein steentje te mogen bijdragen aan zijn succes en blijven hem volgen. Bekijk ook de highlights met Jaouad Darib van het WK 2018.

Topsport voor ogen met Jaouad DaribIk ben Jaouad Darib, een nationaal team speler die vorige week nog Nederland heeft vertegenwoordigd op het WK in China. Ik heb daar in de Dunk Contest een zilveren medaille gewonnen. Vorig jaar ben ik ook kampioen geworden met mijn team in Marokko. Ik heb verder ook voor veel prijzen gepakt met de jeugd van Zwolle en heb ook 2 jaar in het Pro team gezeten (Landstede Basketbal) waar we tweemaal op de 2de plek zijn beland.

Ik heb verder nog in de U18 en U20 jeugd teams van het Nederlands team gespeeld en aan de Europees kampioenschappen mee gedaan.”

Volg deze topsport via het kanaal van Jaouad:
Youtube kanaal van Jaouad Darib