HD-zicht, optiekzaak Zwolle

Kijken in de toekomst: HD-zicht wordt de norm

Ga voor het scherpste zicht ooit, nu met gratis zonnebril!

Uit recent Brits onderzoek blijkt dat 50% van alle twintigers in Europa bijziend is. Myopie, bijziendheid, is hiermee de snelst groeiende afwijking in de wereld. Ook stijgt al jaren het aantal kinderen dat niet meer scherp ziet. De oorzaak is duidelijk: beeldschermen. De oplossing is: minder binnen zijn en op beeldschermen kijken, meer naar buiten. Maar reëel gezien is dit simpelweg niet haalbaar. Beeldschermen zijn de norm in ons dagelijks leven. Daarom kijken wij graag naar een realistische oplossing. Wij bieden die aan in de vorm HD-zicht.

Custom made brillenglazen

Een bril met HD-glazen is een gepersonaliseerd product. HD-zicht kunnen wij namelijk alleen realiseren door aanvullende metingen uit te voeren. En omdat iedereen een andere manier van kijken heeft, doen wij een zeer uitgebreide kijkanalyse. Plan nu een afspraak.

HD-zicht, optiekzaak Zwolle
Wat levert HD-zicht op?

Een high definition-vorm van kijken levert het scherpste zicht ooit op. En met dit scherpe zicht kijk je beter in de donker, je hebt minder verstrooiing en je ziet meer contrast. Door optimalisatie onderin het glas heb je tot 60% minder verstoring in je beeld bij het kijken op je telefoon en tablet. Dat geeft dus veel meer rust.


Onze HD-glazen zijn standaard voorzien van blauwlicht-filter

Al het licht dat beeldschermen zoals tablets, smartphones en laptops uitstralen bevatten blauwviolet-licht. Dit licht kan schadelijk zijn voor je ogen: het kan je netvlies beschadigen. Ook is het bekend dat het invloed kan hebben op je slaapritme. Daarom kiezen wij ervoor om voor onze klanten de HD-brillenglazen standaard te voorzien van een blauwlicht-filter. Hierdoor ervaar je naast het scherpste zicht ooit, ook de minste schade aan je ogen die al die beeldschermen veroorzaken.

Onlangs publiceerden we ook een blog over de negatieve invloed van beeldschermen op kinderogen.

Optiekzaak Zwolle