Serengeti-week

Serengeti week 4 t/m 11 juli

Graag nodigen wij je uit voor de meest geavanceerde en spectaculaire zonnebrillen die er zijn: Serengeti. Van 4 t/m 11 juli hebben wij de gehele collectie in huis. Wil jij er bij zijn? Je kunt zo binnenlopen als de wachtruimtes vrij zijn. Wil je een Serengeti op sterkte? Maak dan een afspraak met Jochem Private Service dan reserveren wij tijd en ruimte voor je.

De technologie achter de beste zonneglazen

De Serengeti glazen doen de werking van het oog na. Bij fel licht zetten de glasmoleculen zich uit en worden de glazen automatisch donkerder. Bij bewolking en donkere condities laat het glas juist meer licht door. Bovendien geven de glazen rust door hinderlijke schitteringen weg te nemen. Met het contrastrijke en scherpe beeld zie je meer en rijd je veiliger. Je kijkt rustiger en hebt meer plezier van jouw zonnebril.

Serengeti

Reserveer je plekje

Heb jij belangstelling voor een Serengeti op sterkte? dan kun je het beste een tijd en ruimte reserveren via onze online-agenda of bel direct 038 421 58 17. Zo kun je op je gemak de brillen passen en krijg je uitleg over de verschillende glazen die passen bij je bril. Lees voor je komt nog even onze huisregels.