Ray-Ban week

Ray-Ban week

Deze week staat onze winkel in het teken van Ray-Ban. Het zonnebrillenmerk sinds 1937. Me allerbekendste zonnebrillen de Aviator en Wayfahrer is het de meest gedragen zonnebril door filmsterren en stijliconen. Deze week staat bij ons in het teken van dit mooie merk. Met een uniek en extra grote collectie Ray-Ban zonnebrillen en monturen. En daar bovenop nog een gave aanbieding: Alleen deze week 10% korting* op jouw nieuwe Ray-Ban zonnebril.

NIEUW: Ray-Ban BLAZE!

Ray-Ban BlazeElk jaar komt Ray-Ban overigens met nieuwe modellen uit. Dit jaar Blaze! Uitdagend, strak en iconisch gevormd met vlakke brillenglazen. Ray-Ban wordt zowel door jong als oud gedragen en wist je dat Ray-Ban ook een hele eigen juniorlijn heeft. Lekker stoer en helemaal volgens de laatste stijl.

P = Polarised

Staat er een ‘P’ op het glas dan betekent het dat het glas gepolariseerd is. Wil je weten wat het verschil is om door een gepolariseerde zonneglas te kijken? Doe dan de test in onze winkel.

Zonneglazen op sterkte cadeau*

Heb je ook een normale bril nodig? Ray-Ban heeft ook een hele mooie collectie correctiemonturen. Dan hebben wij ook nog eens een interessante aanbieding voor je.
Want bij aankoop van een complete bril met glazen, krijg je bij jouw tweede montuur (die gave Ray-Ban bijvoorbeeld) de basis zonneglazen op sterkte cadeau*

* Uiteraard is een interessante upgrade naar bijvoorbeeld gepolariseerde of mirror glazen mogelijk, onze specialisten geven je graag advies. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.