Jochem Private Sale

Jochem Private Sale

Dank je wel

Allereerst willen wij je bedanken voor jouw vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Wij hebben van veel klanten de reactie gekregen dat ze het fijn vonden hoe wij met de maatregelen zijn omgegaan, en dat ze het bezoek aan ons als veilig en comfortabel hebben ervaren. Dat doet ons goed.

Exclusief voor jou!

Daarom durven we het aan om vanaf vandaag met onze opruiming te beginnen. Niet zoals je gewend bent met veel drukte, maar exclusief voor jou met Jochem Private Sale. Wij hebben de monturen in de opruiming voorzien van een stip, waarmee je 30%, 50% of 70% korting* krijgt. Plan je afspraak op www.voorogen.nl of bel met 038-4215817 en wij reserveren tijd en ruimte voor je. We kiezen de monturen uit die helemaal bij je passen en jij kunt profiteren van onze opruiming.

N.b. Woensdag 30 december hebben wij een extra koopavond voor Jochem Private Sale.

*vraag naar de voorwaarden

De beste wensen

Uiteraard hopen we dat iedereen gezond blijft en dat we het Corona-virus snel onder controle krijgen, zodat andere ondernemers ook weer open mogen en de gezelligheid in de stad terugkeert. Wij wensen jou en je familie een fijne jaarwisseling en alle goeds toe voor het nieuwe jaar. We zien je graag in goede gezondheid tijdens de Jochem Private Sale of later in 2021.

Namens het hele team van Oogwereld Jochem