zonneglazen cadeau

In je 2e bril zonneglazen cadeau*

Ontspannen en comfortabel een nieuwe bril kopen

Met Jochem Private Service kun je op een aangename en veilige manier een oogmeting ondergaan en nieuwe bril kopen. Plan online jouw afspraak voor een oogmeting en/of briladvies of bel 038-4215817 en wij reserveren tijd en ruimte voor jou. We hebben er alles aan gedaan om je bezoek veilig en vooral prettig te laten verlopen.

Wij zijn blij je weer te zien!

Omdat we blij zijn dat je weer bij ons mag en kunt komen, krijg je, als je vóór 15 juni een bril met HD-glazen aanschaft bij de tweede bril de zonneglazen op sterkte cadeau* t.w.v. € 98 voor enkelvoudige glazen of € 198 voor multifocale glazen.

Houd er rekening mee dat wij door de genomen maatregelen beperkte capaciteit hebben en dat daardoor wachttijden voor een afspraak kunnen oplopen.

*vraag naar de voorwaarden

Onze nieuwe collectie is zo mooi

Intussen ligt er in onze winkel weer een prachtige nieuwe collectie monturen en zonnebrillen. U mag gerust met z’n tweeën komen om een nieuwe bril uit te zoeken. Terwijl u in de veilige zone zit, selecteert onze stylist op basis van uw gezichtsvorm de mooiste monturen voor u. U kunt op uw gemak passen en alle monturen worden na uw bezoek weer schoon gemaakt.

Aanpassingen in de winkel

Inmiddels hebben wij onze hele winkel en de meetruimtes op een prettige en goed doordachte manier aangepast aan de RIVM richtlijnen: met veilige zones, afgebakende wachtplekken, transparante schermen, aangepaste apparatuur en duidelijke huisregels. Bekijk in onderstaand filmpje hoe we te werk gaan.

Een veilige & ontspannen oogmeting

Maak je een afspraak voor een oogmeting, dan word je vooraf gebeld door een medewerker om een aantal vragen te doorlopen. Dit om de oogmeting zo goed mogelijk te laten verlopen. Bekijk in onderstaand filmpje hoe de oogmeting eruit gaat zien.

Lees voor je komt nog even onze huisregels door.