Corona maatregelen

I.v.m. het Coronavirus

i.v.m. het Coronavirus

Wat een bijzondere tijd

De impact van het Corona virus is enorm, we worden er allemaal direct of indirect door geraakt. Voor ons staat de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten voorop. Wij hebben daarom afwegingen moeten maken welke diensten wij nog wel kunnen verlenen en welke niet. Afgaande op adviezen van experts, het RIVM en de richtlijnen vanuit onze branchevereniging (NUVO en ANVC) hebben wij het volgende besloten:

Wij blijven voorlopig open met een aangepaste dienstverlening

Met inachtneming van strikte hygiëne voorschriften doen wij ons best om je zoveel mogelijk te helpen. Wij verzoeken je wel om een afspraak te maken en NIET spontaan binnen te lopen. Zo kunnen wij het aantal klanten in onze winkel reguleren.

Wanneer je zelf verkoudheidsklachten hebt of geconfronteerd wordt met Corona in jouw omgeving verzoeken wij je conform de richtlijnen van het RIVM niet in de winkel te komen.


Hoe gaat het dan met…

Een oogmeting
Is op dit moment niet meer mogelijk.


Lenscontroles
Alle reeds geplande lenscontroles en controle oproepen op korte termijn worden vervangen door een telefonisch consult met één van onze contactlensspecialisten. De contactlensspecialist zal nieuwe lenzen voor je bestellen indien deze aan vervanging toe zijn. Langer jouw lenzen dragen is niet verantwoord en raden wij met klem af!

Nieuwe lenzen en vloeistof ophalen in de winkel kan gewoon, echter wanneer je zelf verkoudheidsklachten hebt of geconfronteerd wordt met Corona in jouw omgeving verzoeken wij je conform de richtlijnen van het RIVM niet in de winkel te komen. Je kunt er dan voor kiezen om jouw lenzen te laten opsturen.


Tot slot

Of we je nu komende tijd wel of niet zien: Wij wensen jou en je naasten heel veel sterkte in deze moeilijke tijd waarin alles onzeker is. Wij hopen dat iedereen er goed en wel doorheen komt. Heb je vragen of wil je meer informatie, bel dan 038 421 58 17.

Namens het hele team van jochem, voor ogen

Arie van Vliet
directeur