huisregels

Huisregels

Onze winkel hebben wij van de voordeur tot en met de oogmeetruimte onder handen genomen en hierin veilige zones gecreëerd. Zo kunnen wij je op een verantwoorde manier helpen met een oogmeting en (zonne-)bril verkoop. Het aantal mensen in de winkel blijft beperkt en met onze huisregels willen wij jouw en onze veiligheid borgen.

huisregels

Draag bij binnenkomst een mondkapje en ontsmet eerst je handen. Onze adviseur zal aangeven waar je het mondkapje mag afdoen, bijvoorbeeld in een veilige zone bij het passen van brillen.

private service
Bel ons voor het maken van een afspraak voor een oogmeting of brilverkoop, dan word je door een opticien/stijladviseur geholpen. Wij reserveren tijd, een veilige zone en oogmeetruimte voor je. Bel voor een afspraak 038 421 58 17. Online kun je ook je afspraak inplannen.


huisregelsOogmeting kan alleen op afspraak. Voordat de afspraak gemaakt wordt zullen we eerst telefonisch overleg met je hebben. Op basis hiervan bekijken wij of de oogmeting plaats kan vinden. Tijdens de afspraak neem je op aanwijzing van de opticien plaats achter de scheidingswand. De apparatuur wordt op afstand bediend. Oogmeetapparatuur wordt na elk bezoek gedesinfecteerd.


huisregelsBril uitzoeken gaat op afspraak. Neem op aanwijzing van onze adviseur plaats in een veilige zone. Hij of zij zoekt de brillen voor je uit en de scheidingswand op de tafel zorgt ervoor dat jullie veilig een gesprek kunnen voeren en jij de brillen kunt passen. De monturen en adviestafel worden na het passen gereinigd.


huisregelsZonnebril uitzoeken mag zonder afspraak. Staat er iemand bij de zonnebrillen te wachten of wordt een klant daar geholpen, wacht dan buiten tot je aan de beurt bent. Onze adviseur pakt de zonnebrillen voor je.


huisregels
Als de “groene” wachtruimte voor de balie leeg is, mag je daar heen lopen. De balie is afgeschermd met plexiglas zodat jij en onze teamleden veilig met elkaar in gesprek kunnen. Zijn de overige “groene” wachtplekken vol, wacht dan buiten.


Contactlenscontroles

We mogen en kunnen weer lenscontroles doen.
Omdat wij begrijpen dat iedereen in deze tijd een ander gevoel heeft bij een lenscontrole, bieden we 3 varianten aan.

1: Ik wil graag een lenscontrole en indien nodig lenzen vervangen.
Maak online je afspraak  

2: Ik wil graag een telefonisch consult met de contactlensspecialist en indien nodig nieuwe lenzen bestellen.
Vraag online een telefonisch consult aan

3: Ik heb geen klachten en wil graag nieuwe lenzen bestellen zonder consult.
Bestel online je nieuwe lenzen

Wij adviseren:

  • Lensdragers t/m 16 jaar
  • Nachtlensdragers
  • Lensdragers met lenzen op medische indicatie
  • Lensdragers met last van de ogen

Om gebruik te maken van optie 1

 

ben je ziek, blijf thuis