Hout en Goud dag

Graag nodigen wij je uit voor onze exclusieve Hout en Goud dag op

ZATERDAG 10 NOVEMBER A.S.
VAN 9.00 – 17.00 UUR

Speciaal voor deze dag komt José Noe van Gold&Wood met de complete collectie monturen naar onze winkel. De hele dag serveren wij culinaire hapjes en drankjes, zodat je geheel in stijl deze bijzondere monturen kunt passen en bewonderen.

Laat je verwennen en verrassen op 10 november tijdens onze Hout en Goud dag!

 

Gold&Wood

Voor luxe, duurzaamheid en bijzondere details is Gold&Wood hét merk. Zij gebruiken delicate materialen zoals hout, carbon, goud, buffelhoorn, zijde, aluminium en titanium in hun monturen. Hierdoor ontstaat een zeer gevarieerde dames- en herencollectie.

Het zijde zorgt voor de kleur, goud en buffelhoorn voor de warmte en details en aluminium, carbon en titanium voor de ijzersterke constructie. Met het organische van hout of juist randloos, krijgt het montuur de mooie stijlvolle uitstraling. Dit is de unieke kans om het “gevoel” bij deze bijzondere exclusieve collectie te ervaren.

Ter voorbereiding zijn wij met een aantal van onze team naar Gold&Wood gegaan, om te ervaren wat de passie is achter deze prachtige monturen. Zie hier een kleine registratie.

Vind je het lastig om te bepalen welke bril bij jou past?

Onze stijladviseur geeft jou ook deze dag geheel vrijblijvend een kleur- en gezichtsanalyse. Daarmee wordt het uitzoeken een stuk makkelijker en leuker.

Deze speciale dag staat in het teken van genieten, kijken, passen, heerlijke hapjes en drankjes. Neem gerust iemand mee voor de gezelligheid, want iedereen is welkom.

Wil je deze dag ook je ogen laten meten?

Plan dan meteen een afspraak of bel 038 421 58 17.

Graag tot ziens op 10 november a.s.