Fijner kijken weken

Fijner Kijken weken

Fijner kijken: thuis, op je werk, in de auto of achter de computer doe je zonder rare hoofdbewegingen te maken of met je ogen te knijpen. Wij gunnen iedereen optimaal zicht zonder trucjes.

Daarom kun je t/m 31 maart a.s. profiteren van onze fijner kijken aanbieding: € 50,- korting* op een bril met HD-glazen of een gratis upgrade* in HD-glazen t.w.v. € 60,-.

Maak nu een afspraak voor een uitgebreide oogmeting. Daarna bespreken samen jouw wensen en alle mogelijkheden. Wil je ook een montuur uitzoeken uit de nieuwste collecties? Geef dit dan aan bij het maken van je afspraak: bel 038 421 58 17 of klik op de button.

*vraag naar de voorwaarden


Fijner kijken met HD-zicht

Een bril met HD-glazen is een gepersonaliseerd product. HD-zicht kunnen wij namelijk alleen realiseren door aanvullende metingen uit te voeren. En omdat iedereen een andere manier van kijken heeft, doen wij een zeer uitgebreide kijkanalyse.


computerglazen

Langer werken met een computerbril

Droge ogen, onrust in je hoofd of hoofdpijn, het zijn allemaal tekenen dat je ogen vermoeid raken. Dit kun je voorkomen met een computerbril en je zult echt merken dat de glazen je echt helpen. Je houdt het werk veel langer vol en je voelt dat je ogen rust hebben bij het kijken.

Wil jij een bril die meer rust geeft tijdens beeldschermwerk? Plan dan nu je afspraak voor een uitgebreide oogmeting en profiteer van onze aanbieding.


Rust in het verkeer met lichtgevoelige glazen

Wat is het fijn als je glazen zich aanpassen zodat het licht prettig is aan je ogen. Dat gebeurt met lichtgevoelige glazen. Kom je in fel licht dan passen de glazen zich razendsnel aan zonder dat jij het merkt, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of fietsen. Het verkleuren gaat veel sneller dan vroeger. Wist je dat we speciale glazen hebben die ook in de auto meekleuren?

Wil jij een bril die fijner kijkt doordat de glazen meekleuren? Plan dan nu je afspraak voor een uitgebreide oogmeting en profiteer van onze aanbieding.