Optiekzaak Zwolle

3 redenen waarom je meer nodig hebt dan ‘standaard’ brillenglazen

Gun jezelf HD-zicht !

Vanaf het moment dat we wakker worden tot het moment dat we gaan slapen doen we het: kijken. En in de laatste 20 jaar is onze manier van kijken enorm veranderd. Hierdoor voldoen de oude ‘standaard’ glazen niet altijd meer in de huidige tijd. Wij pleiten daarom voor een nieuwe norm van kijken met ondersteuning; het is tijd voor HD-zicht! Lees hieronder dé drie redenen waarom je meer nodig hebt dan ‘standaard’ glazen.

1. Ons (kijk)leven is dynamischer

Vroeger was het leven langzamer. We planden minder dingen op één dag en als we werkten was dit vooral met papier en standaard computers. Hierdoor was ons kijkleven relatief eenzijdig. De afgelopen 20 jaar is ons leven echter radicaal anders geworden. We leven nu in een veel dynamischere wereld en leiden een actiever leven. Een normale dag is zo gevuld met werken, sporten, huishouden en sociale activiteiten. Dit betekent dat ons kijkleven ook enorm is veranderd: er komt simpelweg veel meer binnen dan vroeger en ook nog uit veel meer verschillende hoeken.

Met ‘standaard’ brillenglazen zijn al deze verschillende hoeken niet gedekt tijdens het kijken. Een standaard glas zorgt voor scherp zicht als je naar voren kijkt. Maar het is juist belangrijk om beelden uit alle hoeken de juiste ondersteuning te bieden. Dit betekent dat je glas op elk punt gemeten én afgesteld moet worden.

 

2. Stand van geen enkel oog is standaard

Ieder mens is uniek en dus is jouw kijkgedrag dat ook. Hierdoor kan een standaard brillenglas simpelweg niet voldoen aan de specifieke eisen die horen bij jou. Om de beste bril te creëren moet er naast de sterkte van je glazen ook rekening gehouden worden met:
– de stand van jouw ogen;
– het optisch middelpunt op de pupil;
– de afstand tussen je neus en ogen;
– de bewegingen van je hoofd.

Bij jochem, voor ogen in Zwolle zorgen we voor een uitgebreide oogmeting én maken we een unieke kijkanalyse. Deze kijkanalyse voeren we uit met jouw nieuwe bril. Dit stelt ons in staat om de glazen perfect af te stemmen op jouw unieke kijkgedrag.

Bel 038 205 56 86  om een direct een afspraak te maken.

3. Beeldscherm is de kijknorm

Ongeveer 28% van alle Nederlanders kijkt meer dan zes uur per dag naar een scherm. Bij Nederlanders in de dertig is dit ruim 38%. De verwachting is dat deze aantallen alleen maar hoger worden. Daarom is het van belang dat de standaard bril mee-evolueert. Want waar we beeldschermtijd nauwelijks kunnen beïnvloeden, kunnen we als gerenommeerd opticien deze beeldschermtijd beter faciliteren.

Een bril met HD-glazen en blauwlicht-filter moet de nieuwe norm worden als het gaat om brillenglazen, bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door Eyezen.

 

Jochem, voor ogen staat aan de frontlinie van innovaties voor brillen- én lenzendragers. Wij maken HD-zicht mogelijk. Gun je zicht een upgrade in zicht.