Multifocaal / Varilux

Het ene glas is het andere niet. Zeker als het om multifocaal gaat. Dat wordt telkens weer bewezen door de innovaties van Essilor, dé uitvinder van het multifocale glas, ook wel bekend als Varilux. Het betreft hier het échte Varilux, dus niet te verwarren met een surrogaat als Varifocus of Varifocaal.

Nederland is koploper op het gebied van glasontwikkeling. De nieuwst generatie Varilux glazen worden geslepen in één van de modernste glaslaboratoria ter wereld, in Zevenaar.

Varilux X-series glazen

Varilux X-series
Ons kijkleven is compleet anders geworden. Waar wij ons vroeger focusten op een ding tegelijk, is ons kijkleven drastisch veranderd met de komst van de smartphone, laptop en andere nieuwe media. Daarmee ook onze manier van kijken. Jouw ogen moeten zich voortdurend instellen op een nieuwe afstand. Daarom voldoen een leesbril, een vertebril en een multifocale bril niet optimaal.

Gelukkig zijn er nu de Varilux X-series glazen. Het innovatieve HD-glas waarbij u in het nabij zicht een hele verbetering zult ervaren. De perfecte multifocale oplossing waarmee u scherp ziet op alle afstanden. Wat betekent dit voor u:

  • geen onnodige hoofdbewegingen voor verschillende kijkafstanden
  • vloeiend afwisselen tussen veraf en dichtbij
  • een rustig en breed kijkbeeld
  • vooral ’s nachts contrastrijker zien met HD-zicht
  • uw ogen worden meer beschermd tegen blauw licht veroorzaakt door o.a. tablet en smartphone

Oogmeting

Bij deze glazen gaat het om details in het slijpproces, waardoor je meer contrast en/of HD-zicht kunt ervaren. Zo krijg je compleet gepersonaliseerde glazen. Voor deze gepersonaliseerde glazen maken wij naast de gewone oogmeting met speciale apparatuur, jouw persoonlijke kijkanalyse.

Zonder deze oogmeting is het onmogelijk om maatwerk te kunnen leveren. Jochem,voor ogen is één van de opticiens in Nederland die maatwerken kunnen bieden. Kom eens langs voor wat uitgebreider advies!