Kleurlenzen

Wil je eens kijken of een andere oogkleur jou goed staat? Je kunt de nadruk op je eigen oogkleur leggen door een aantal tinten lichter te kiezen. Een heel andere kleur is ook mogelijk, zodat je oogkleur perfect bij je outfit past. Onze gekleurde contactlenzen zijn contactlenzen die zuurstof doorlaten. De lenzen kun je zowel mét als zonder sterkte krijgen. Na opening van de verpakking kun je de lens maximaal 1 maand gebruiken.

Draag je nog geen lenzen?

Het is dan zeer verstandig, ook bij een kleurlens, om eerst je ogen te laten screenen door een van onze contactlensspecialisten. Er zijn veel factoren die invloed hebben op jouw ogen en de keus van je lenzen. Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de lens die bij jou past. Ook geldt dit voor kleurlenzen, maak dus vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende lensscreening, bel 038- 421 58 17.

Als je nog niet eerder lenzen hebt gedragen, kijken we eerst of je ogen geschikt zijn en helpen we je met inzetten en uithalen. Zie ook ‘Met lenzen starten‘. Wil je weten hoe je een kleurlens inzet en weer uithaalt? Bekijk dan onze instructiefilmpjes.