Oogzorg Lensabonnement

Bijna alle lensklanten bij ons hebben een oogzorg lensabonnement, we bieden hiermee extra voordeel op contactlenzen, vloeistof, korting op brillen en zonnebrillen. Allemaal binnen één abonnement en dat kan ingaan direct bij de eerste lensaanpassing. Bij periodieke vervanging van de lenzen ben je € 19,- voordeliger uit.

jochem voor ogen contactlenzen

Ons oogzorg lensabonnement geeft je de volgende voordelen:

  • Gespreide kosten
  • Nieuwe contactlenzen tegen gereduceerd tarief
  • Inclusief vloeistof (enkele speciale vloeistof- en intensiefreinigers voor vormstabiele lenzen uitgezonderd, deze zijn met korting verkrijgbaar)
  • Garantieregeling bij breuk en verlies
  • 20% korting op brillen
  • 10% korting op zonnebrillen
  • 10% korting op aanvullende lenzen, bijvoorbeeld kleurlenzen
  • Gratis proberen van nieuwe/ andere contactlenzen
  • Contactlenzen gratis thuisgestuurd

Indien noodzakelijk kan de specialist je doorverwijzen voor een optometrische screening door de optometrist van Oogzorgcentrum Zwolle. Bijvoorbeeld als je last hebt van droge ogen of wanneer er in jouw familie een oogaandoening voorkomt zoals glaucoom.

Gespreide kosten met lensabonnement

Voor alle voordelen van het abonnement betaal je € 13,50 per maand via automatische incasso. Het oogzorg lensabonnement is elk moment opzegbaar. Voor maximaal voordeel sluit je het abonnement af bij de controle na de lensaanpassing. De prijs is gebaseerd op beide ogen. Wanneer je voor één oog een contactlens nodig hebt, is het maandbedrag € 8,30. Omdat je elke maand betaalt, krijg je nieuwe contactlenzen ook tegen gereduceerd tarief en de vloeistoffen zijn inclusief*. Je kunt dus zo bij ons naar binnenstappen om een nieuwe set vloeistoffen op te halen. En als je lenzen op zijn kun je zo nieuwe lenzen bestellen en krijg je ze gratis thuisgestuurd.

Zorgverzekering

Wij kunnen een verzamelnota voor je maken voor je lensabonnement, deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Vraag hem nu aan via jochem@oogwereld.nl.

Extra voordeel

Het is goed om naast je lenzen altijd een bril te hebben, daarom bieden wij onze lensklanten een korting aan op brillen of je kunt gebruik maken van onze jochem inclusief collectie. Als je een lensabonnement hebt krijg je ook korting zonnebrillen en aanvullende lenzen, denk bijvoorbeeld aan een setje daglenzen voor op vakantie.

Wij rekenen je graag het oogzorg lensabonnement voor, kom langs in onze winkel.