Kinderbrillen

We hebben een groot assortiment kinderbrillen, voor kleine kinderen tot tieners. Wij variƫren per leeftijd van leuke peuterbrillen, stoere jongensbrillen tot mooie meisjesbrillen en gave tienerbrillen. Daarbij kiezen wij voor kwaliteit omdat kinderbrillen nu eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. Voor onze kinderbrillen collectie zoeken wij op internationale beurzen de mooiste brillen uit. Krijg een indruk van onze prachtige kinderbrillen collectie.

jochem voor ogen kinderbrillen

Wanneer je kind een bril op medische indicatie krijgt, lees dan hier er meer over.

Voordelig met Kidscare

Natuurlijk snappen wij dat een kinderbril steeds een hele grote uitgave kan zijn. Zeker omdat jouw kind in de groei is. Hiervoor hebben wij het kidscare abonnement. Een abonnement per maand, dat jouw ontzorgt en waarmee je steeds jouw kind kan voorzien van een leuke gave bril.

Oogmeting kinderen

Natuurlijk is het van belang dat kinderogen goed gemeten worden. Onze opticiens en de orthoptisten en optometristen verzorgen de oogmeting voor jouw kind en bepalen zo welke sterkte van toepassing is.

Twijfel je over de ogen van jouw kind

Vraag jij je af of je kind wel goed ziet? Heeft jouw kind regelmatig last van hoofdpijn en vermoeidheid? Komt er in de familie op jonge leeftijd scheelzien, luie ogen of een bril voor? Dan is een afspraak op korte termijn bij het Oogzorgcentrum mogelijk. Zij hebben geen wachtlijsten. Je kunt via jochem, voor ogen een afspraak maken en bellen met 038 421 58 17.

In samenwerking met Oogzorgcentrum Zwolle