Jochem inclusief

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan kiezen voor een mooi montuur met kwaliteitsglazen. Ook als je bijvoorbeeld een extra bril nodig hebt. Daarom hebben wij de jochem inclusief collectie samengesteld. Een collectie waarbij het glas in de prijs inbegrepen is. Nieuw in onze collectie: Ray-Ban!

Jochem inclusief collectie

Een authentieke Ray-Ban op sterkte voor maar € 189,- (unifocaal)

Wil jij weten hoe die iconische bril jou staat?
Zie jij er net zo zelfverzekerd uit als Tom met een Aviator op je neus? Zo statig als Jackie Onassis? Ben jij die scherpe geest of de (wo)man on a mission?

In de jochem inclusief collectie hebben wij nu ook Ray-Ban opgenomen. Je hebt dus al een complete Ray-Ban bril op sterkte met ontspiegelde glazen inclusief oogmeting voor maar € 189,-.

Kom jouw Ray-Ban passen in de winkel, maak nu meteen een afspraak voor de oogmeting.

De jochem inclusief collectie

In onze collectie vind je kwaliteitsmonturen die klassiek, trendy of eigenzinnig zijn en deze collectie wisselt regelmatig. Een montuur uit de jochem inclusief collectie kun je al aanschaffen vanaf € 139,- en met de oogmeting erbij voor € 189,-. Deze prijs is dus inclusief de glazen. Vraag hierbij wel naar het sterktebereik. Wij bieden jou daarbij onze kennis, kunde en service aan. Jochem inclusief, heel betaalbaar, maar dan wel van Jochem!

1 uurs service mogelijk

Wil jij graag snel een bril erbij? Dat kan met onze 1 uurs service. Ga jij lekker de stad in en wij slijpen jouw brillenglazen en binnen 1 uur kun jij met die exclusieve Jochem inclusief bril de deur uit. Wel zo makkelijk dus!

Bril naast je lenzen: The New Hip!

Draag je lenzen en wil je een hippe bril voor erbij? Een complete Ray-Ban bril op sterkte inclusief oogscreening voor maar € 189,-.

Jochem inclusief collectie

Als je contactlenzen draagt, is het aan te raden dit af te wisselen met een bril. Een bril naast je lenzen dus. Om het hoornvlies laten te herstellen na een dag je lenzen te hebben gedragen, is het goed om 2 uur voor het slapen gaan een bril op te zetten. Hierdoor voorkom je hoornvlies irritatie. Het is sowieso verstandig om één dag in de week een bril te dragen. En uiteraard is een bril naast je lenzen ook gewoon heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld met een bril naast je lenzen op je nachtkastje, loop je zonder problemen zo naar de badkamer om je lenzen in te doen. De jochem inclusief collectie is daar uitermate geschikt voor. Want je krijgt een leuke trendy bril die heel betaalbaar is. Vraag ernaar als je bij ons komt!