Jochem inclusief

Jochem inclusief

De Jochem inclusief collectie is een collectie die wij met zorg samenstellen. Wij kiezen hiervoor prachtige kwaliteitsmonturen en samen met ontspiegelde glazen kun je al een bril aanschaffen vanaf € 139,00. Op de bril vind je de prijs inclusief de glazen, vraag hierbij wel naar het sterktebereik. Je hebt dus zo een reservebril, een bril voor erbij, een bril naast je lenzen of gewoon jouw dagelijkse bril. Heel betaalbaar, maar dan wel van Jochem!

jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie jochem inclusief collectie

1 uurs service mogelijk

Wil jij graag snel een bril erbij? Dat kan met onze 1 uurs service. Ga jij lekker de stad in en wij slijpen jouw brillenglazen en binnen 1 uur kun jij met die exclusieve Jochem inclusief bril de deur uit. Wel zo makkelijk dus!

Bril naast je lenzen

Als je contactlenzen draagt, is het aan te raden dit af te wisselen met een bril. Een bril naast je lenzen dus. Probeer bijvoorbeeld om ongeveer 2 uur vòòr het slapen gaan je lenzen uit te doen – dit om eventuele irritatie van het hoornvlies te laten herstellen. Het is ook verstandig om één dag per week overdag een bril te dragen. En uiteraard is een bril naast je lenzen ook gewoon heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld met een bril naast je lenzen op je nachtkastje, loop je zonder problemen zo naar de badkamer om je lenzen in te doen.