jochem, voor ogen ~sinds 1891~

Dit zijn wij!

Het team van jochem, voor ogen staat voor jou klaar! Wij zijn opticien, optometrist, binoculair specialist, stijladviseur, contactlensspecialist. Naast een goed opgeleid team, zijn we vooral ook een heel gezellig team. We doen ons werk met enthousiasme en passie. Én we staan altijd open om onze service en dienstverlening te optimaliseren. Kom eens langs om met ons kennis te maken!

Onze doelstelling is om mensen zo maximaal scherp of comfortabel mogelijk te laten zien en daarnaast er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Jouw ooggezondheid staat voorop en daarom werken wij samen met de paramedici (optometristen en orthoptisten) van Oogzorgcentrum Zwolle. Daarnaast volgen  onze stijladviseurs de laatste bril- en modetrends op de voet. Dit zorgt ervoor dat je kunt kiezen uit een  grote, gevarieerde en stijlvolle collectie.

Kom eens langs of maak een afspraak!

jochem, voor ogen bestaat sinds 1972. Eerst nog onder de naam Jochem van Zanten Optiek, sinds 2006 onder de huidige naam. Wij zijn een volledig zelfstandig bedrijf, dat continue in ontwikkeling is.

Hiervoor startte de heer Bosch in 1891 de optiekzaak aan de Vispoortenplas. In 2016 werd 125 jaar optiek aan de Vispoortenplas gevierd met een unieke uitgave van het boek ‘Pioniers in de optiek’.

125 jaar boek