Eyezen

Zen, voor je ogen, dat is wat het voelt om een bril op te zetten met Eyezen glazen. De glazen zijn bedoeld om relaxter te kunnen kijken. Je ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar je smartphone, tablet, e-reader, computer of beeldscherm. Daardoor kun je langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen.

 

De Eyezen™ glazen van Essilor zijn tijdens de Silmo in Parijs bekroont met de Silmo d’Or prijs in de categorie ‘vision’. Deze glazen zijn er in enkelvoudige vorm en multifocale glazen. Ze kunnen zelfs geleverd worden voor mensen die geen bril nodig hebben, maar toch ontspannen willen kijken.

essilor-logoEyezen Varilux

De nieuwe VARILUX HD glazen worden gemaakt door middel van een revolutionaire freestechniek waarbij nanotechnologie wordt toegepast. Hierdoor wordt de vertekening in het glas tot een minimum gereduceerd. Met speciale meetapparatuur maken we een volledige persoonlijke kijkanalyse zodat wij het glas optimaal op uw kijkgedrag, uw gezicht en het gekozen montuur kunnen afstemmen en helemaal op maat kunnen laten maken. Zicht op maat met de Eyezen Varilux HD-zicht glazen.

Voordelen Eyezen brillenglas

  • vermindert oogklachten
  • verbetert de leesbaarheid van kleine leestekens
  • zorgt voor een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone e.d.

Een combinatie met een speciale coating zorgt daarnaast voor verminderde schitteringen en voor meer contrast. Tevens helpt het bij het voorkomen van de vroegtijdige veroudering van uw ogen.