Eyezen

Eyes will not tire

Passie voor online

Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Met Eyezen-glazen kun je volop genieten van je digitale levensstijl. De glazen zijn bedoeld om relaxter te kunnen kijken. Je ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar je smartphone, tablet, e-reader, computer of ander beeldscherm. Daardoor kun je langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen. Eyes will not tire.

*Eyezen glazen compenseren het aanpasbaar vermogen van ogen op korte afstanden.

Intensief gebruik multimedia

tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven. Dit intensieve gebruik van digitale schermen vraagt de nodige inspanning van jouw ogen.

Langdurig beeldschermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn. Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Essilor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl. Eyes Will Not Tire.

Eyezen Multimediaoplossing

Waarom Eyezen?

Of je nu zoekt naar een computerbril, een multimediabril, een dagelijkse bril of voor eens en altijd af wilt rekenen met digitale oogklachten… Essilor Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende jouw dag.
blauw licht bescherming

  • De Eyezen Focus-technologie biedt je ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van je smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV-licht en met blauwlicht filter. Goed voor je ogen!

Voordelen Eyezen brillenglas

  • vermindert oogklachten
  • verbetert de leesbaarheid van kleine leestekens
  • zorgt voor een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone e.d.

Een combinatie met een speciale coating zorgt daarnaast voor verminderde schitteringen en voor meer contrast. Tevens helpt het bij het voorkomen van de vroegtijdige veroudering van uw ogen.

De Eyezen™ glazen van Essilor zijn tijdens de Silmo in Parijs bekroond met de Silmo d’Or prijs in de categorie ‘vision’. Deze glazen zijn er in enkelvoudige vorm en multifocale glazen. Ze kunnen zelfs geleverd worden voor mensen die geen bril nodig hebben, maar toch ontspannen willen kijken.