Eyes Will Not Tire – Eyezen

Hoe "Zen" zijn jouw ogen?

Eyes will not tire

 

Passie voor online met Eyezen

Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander.
We weten ook dat onze ogen niet gemaakt zijn voor beeldschermen. Met Eyezen brillenglazen krijgen je ogen iets meer rust en geniet je volop van je digitale levensstijl. Hoe lang je ook online bent. Eyes Will Not Tire.


*Met Eyezen 0.4 zullen ogen niet moe worden door het accommoderende vermogen van het oog te compenseren gedurende 20 minuten gebruik op korte afstand.


Essilor Eyezen multimedia-brillenglazen

Eyes Will not Tire
Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven. Dit intensieve gebruik van digitale schermen vraagt de nodige inspanning van jouw ogen.

Langdurig beeldschermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn. Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. Eyezen brillenglazen helpen daarbij, ze zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl. Eyes Will Not Tire.
Wil jij weten hoe “Zen” jouw ogen zijn?
Maak dan een afspraak.


Wat doet Eyezen?
Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende jouw dag.

  • De Eyezen Focus-technologie biedt je ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van je smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV-licht en heeft een blauwlicht filter. Goed voor je ogen!

blauw licht bescherming