Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je de hele dag of een gedeelte van de dag draagt. Verder heb je met dit type lenzen geen omkijken naar onderhoud. Want je hoeft de lenzen niet schoon te maken en je hebt zelfs geen vloeistoffen nodig. Want een daglens zet je in en na gebruik gooi je ze gewoon weg.

Hygiënisch

Omdat de daglenzen altijd schoon zijn en hygiënisch is de lens uitermate geschikt voor mensen die eerder problemen hadden met lenzen, qua bevochtiging en niet goed kunnen verdragen van lenzen. Jouw ogen worden niet aangetast door de lenzen en hiermee blijven ze gezond.

Afwisseling daglenzen en bril

Daglenzen zijn ideale contactlenzen als (tijdelijke) afwisseling met je bril. Zo kun je ze gebruiken voor alleen het sporten, als je op vakantie bent of een avondje uitgaat. Omdat je ze direct in kunt zetten, kun je de lenzen gebruiken wanneer jij dit nodig hebt.

Starten

Doe eerst de vrijblijvende lensscreening, we willen namelijk zeker weten dat jouw ogen goed zijn voor dit type lens. Daarnaast kan het zijn dat door jouw levensstijl, je misschien beter voor een ander type contactlens kunt kiezen, wij, van jochem voor ogen, adviseren je daar graag in.

Als je wilt weten hoe je daglenzen moet inzetten of uithalen, ga dan naar onze instructiefilmpjes.