Computerglazen

Met een bril met computerglazen ervaar je meer rust en kun je langdurig kijken op je beeldscherm, zonder dat je ogen moe worden. Je ziet meer contrast en je ogen worden beschermd tegen blauw licht. Deze computerglazen zijn er in enkelvoud en multifocaal.

computerglazen

De voordelen van computerglazen

Computerglazen worden ook wel multimediaglazen genoemd, wij zorgen ervoor met geavanceerde metingen en slijptechnieken dat je middenin het scherpste ziet. Dit is dus anders dan een leesbril of een bril voor verte zicht. Vooral voor mensen die langdurig, lees meer dan 2 uur per dag achter de computer zitten kan een computerbril handig zijn. De voordelen van HD-computerglazen zijn:

  • je scherp ziet op die afstand, je ogen krijgen meer rust
  • het glas wordt voorzien van een bepaalde coating, zodat je nog meer contrast ziet.
  • het glas krijgt een blauwlicht filter en zo worden je ogen meer beschermd tegen blauw licht.

HD-glazen

Voor HD-zicht worden de HD-glazen door extra metingen met geavanceerde apparatuur op jou persoonlijk afgestemd. Zo zie je veraf met meer contrast en krijg je een groot kijkvolume dichtbij. Dit betekent voor jou:

  • haarscherp beeld naar alle kanten en meer contrast
  • meer zien in het donker
  • 60% minder verstoring in je beeld bij het kijken op smartphone of tablet
  • meer bescherming tegen blauw licht

Een bril voor een bepaalde afstand

Voor muzikanten is een multimediabril ideaal. Vooral diegene die moeite hebben met bladmuziek lezen. We bepalen de afstand tot je muziek en stellen zo je bril compleet af, zodat je scherp kunt lezen op die afstand.

Ben je fanatiek darter, doe je aan een schietsport dan zijn de afstanden anders, ook dan kunnen we je helpen met glazen die voor die afstand worden geslepen, zodat jij optimaal zicht hebt voor die afstand.

Ook bij andere sporten zoals biljarten of snookeren, kunnen we je helpen met een bril met glazen op maat, het zou zonde zijn als je door je ogen wordt gehinderd bij het behoeven van je sport of hobby.

Wij adviseren je graag over welke computerglazen het beste bij jou passen.
Wil je een afspraak voor een oogmeting, plan deze dan direct online in.