Computerbril / leesbril

Waarom een computerbril?

We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen: van de iPad tot Google glass en de iWatch. Deze ontwikkelingen zijn spannend en fascinerend, maar ze vragen ook om flexibiliteit en aanpassingen. Zeker op het gebied van onze ogen. Steeds meer en veelal intensiever wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan, zijn er speciale beeldschermglazen ontwikkeld, een zogenaamde computerbril ook wel multimediabril genoemd.

computerbrilDeze beeldschermglazen zijn speciaal ontwikkeld voor korte en tussenafstand. Met deze glazen kun je, op alle afstanden, scherper en comfortabeler zien. Daarnaast zie je met een computerbril ook beter dan met bijvoorbeeld een leesbril of een bril met multifocale glazen. De gezichtsvelden van beeldschermglazen zijn zo gemaakt, dat je als drager altijd met een ontspannen hoofd- en lichaamshouding kunt zien.

EyeZen van Essilor

De Eyezen™ Focus technologie ondersteunt jouw ogen bij het gebruik van een smartphone e.d. De Light Scan™ technologie verbetert het contrast en beschermt jouw ogen tegen blauwviolet licht.

Een Eyezen brillenglas:

  • vermindert oogklachten
  • verbetert de leesbaarheid van kleine leestekens
  • zorgt voor een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone e.d.

Een combinatie met een speciale coating zorgt daarnaast voor verminderde schitteringen en voor meer contrast. Tevens helpt het bij het voorkomen van de vroegtijdige veroudering van jouw ogen.

De specialisten van jochem,voor ogen adviseren je graag! Kom eens langs of maak een afspraak.