Ray-Ban

Dit eigenzinnige merk is naast klassiek, ook heel vernieuwend. De Ray-Ban Aviator kent iedereen als de pilotenbril, zij zetten in 2017 een trend neer met de Blaze, waarbij het glas recht loopt. Ray-Ban was een van de eersten met gespiegelde gekleurde glazen. Een merk met een eigenzinnig image, absoluut draagbaar voor heel veel mensen. Wij hebben dit merk dan ook graag in onze collectie.

Iconische modellen

Sinds hun introductie in de jaren ‘70 verspreidden deze Ray-Ban monturen zich als een olievlek onder de jetset en toenmalige influencers. Ze staan inmiddels in ons collectieve geheugen geëtst. Tom Cruise in Top Gun met de Aviator. Of Malcom X met opruiende teksten en een Clubmaster. En de beelden van JFK, Madonna (Like a Virgin) en the Blues Brothers zijn onlosmakelijk verbonden met de Wayfarer. Toen toonbeeld van vooruitgang, een tikje rebels.

De hipste zonnebril nu met brillenglazen

Gelukkig staat de tijd niet stil. Jouw opticien kan de iconische modellen van toen nu ook leveren met brillenglazen. Zo combineer je de onverschrokken stijl van toen met de techniek van vandaag. Scherp zien dichtbij en/of veraf, met een topbril van een topmerk en dat voor een all-in prijs. Je vindt ze ook in onze jochem inclusief collectie. Vraag ernaar in de winkel!